Psykologmottagning

 

Psykoterapi, Kris, Trauma, Stödsamtal, Stresshantering, Parsamtal, Familjerådgivning, Handledning, Ledarskapsutveckling, Hypnos, Mindfulness, Digitala samtal, Digital psykoterpapi

Susanne Kihlström

leg psykolog, leg psykoterapeut

Specialist i klinisk psykologi

 

Mottagningen ligger i city

Tegnergatan 15

Stockholm

T-bana Rådmansgatan

Tel: 070 285 24 00

 

Familjesamtal

Varje familj med sin unika sammansättning genomgår under sitt livslopp olika generella kriser och utvecklingsfaser. Det kan gälla omställningsprocesser som att få syskon, en skilsmässa eller att övergå till att bli tonårsförälder eller förhållningssätt mellan förälder och den utflyttade unge vuxne. Det låsa sig i samspelet mellan en eller flera familjemedlemmar på ett sätt som påverkar familjens vardag negativt med slitningar och bråk. Det kan gälla dold eller öppen kommunikation mellan familjemedlemmarna, när man talar förbi varandra och konsekvensen blir missförstånd, ilska och besvikelse. Ibland kan också tystnad leda till låsningar i familjens fungerande.

 

Mitt arbete med familjer lägger tonvikt på relation, kommunikation, processer och strukturer i familjesystemet. På så sätt är familjesamtal ett direkt sätt att arbeta med alla medlemmar och bearbeta de problem och svårigheter som kan finnas i familjens fungerande som helhet.

 

Med professionell hjälp kan roller och destruktiva processer belysas så att familjens medlemmar får insikter om bakomliggande faktorer och kan undanröja det som gör samspelet och kommunikationen i familjen svårt.

 

Mottagningen samarbetar med

 

Susanne Kihlström, leg psykolog, leg psykoterapeut, Specialist i klinisk psykologi

 

Tegnergatan 15, Stockholm | Tel: 070 285 24 00 | E-post: susanne.kihlstrom@psykologmottagning.se

 

Copyright © 2020 Psykologmottagning.se All Rights Reserved.